2014-06-28

2014-06-28

Sommarlov!


Vi har spenderat några dagar hemma i veckan. Det har varit allehanda aktiviteter såsom bada vattenspridare och då gärna från hoppmattan, skjuta vattenpistol och vattenlek i allmänhet (det kan hålla Olle sysselsatt i timtal), såpbubblor, rita och hoppa hage etc. Men mest har det faktiskt varit pysslande inomhus. Killarna är helt galna i det. Olle vill bara klippa med sax. Gärna i små små bitar som vi får jaga i hela huset sedan och Arvid han vill bara rita just nu och gärna klistra med. Det är ett fasligt plockande fram och tillbaka med grejor för min del. Så just nu känner jag spontant att det inte gör något om vi kommer iväg hemifrån lite mer dagarna som kommer.

Idag var väl bästa aktiviteten i form av en heldag hemma hos en fin vän tillsammans med andra fina vänner i Enebyberg och så klart var alla våra barn med (nästan iaf). Så det blev god mat, mycket lek, lite bråk och mycket mysigt sällskap idag. Så ska det vara! Fina Elsa skötte sig som vanligt och fina Johanna hade kameran med i högsta hugg. Killarna busade hela dagen och slocknade på vägen hem såklart. De busar fortfarande ute på tomten fastän klockan är halv nio. Imorgon börjar Håkans semester och vi firade in det idag med lite gott på grillen och lite rött.

De stora och de minsta åt god lunch medan de största barnen gjorde tomten

Sommarfin Elsa

Fina Malin och Elsa

Det är inget badväder imorgon och jag tror bestämt att det kan bli till att riva av vår obligatoriska dag i Sigtuna. Vi får se vad dagen bjuder på! Mysigt att ta dagarna som de kommer!

1 kommentar:

Johanna sa...

Tack själv för i dag!!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan