2014-06-24

2014-06-24

Om vädret och så

Just nu spenderarar jag dagarna hemma med barnen. I och med att Olle är sjuk så får vi snällt hålla oss hemma. Han börjar bli bättre. Han hade en enorm klåda av prickarna i söndags, men nu är de nästan helt borta och enligt läkaren är han smittfri redan igår. Vilken otur vi har med alla sjukdomar. Helt sjukt rent ut sagt. hehe. Fyndig jag är. Här är några bilder på Olle i helgen med scharlakansfeber. Så här såg han ut över hela kroppen. Otäckt eller hur?!

Utslag scharlakansfeber

Snart semester för mr här hemma med. Känns lite ovant att vi inte gjort en enda semesterplan än! Ska försöka lägga band på mig själv och inte få panik över det. Vi har sagt att vi ska göra kortare utflykter, typ till Kolmården, Skansen m.m. Kanske ta en natt i Norrköping när vi ändå är där. Hälsa på lite släkt här och var.

Vi ska göra en liten lista med allt vi vill åka på. Det blir så klart en toppensommar. Men det hela hänger så klart på vädret! Som alltid kanske. Som bekant var ju vädret igår ingen höjdare med regn underfrån typ. Vi höll faktiskt humöret på topp och fick en massa fixat hemma. Pojkarna fick äntligen tillbaka gardinerna i sina rum efter saneringarna och en hel del nya tavlor har hängts på plats. Killarna lekte koja och donade typ hela dagen. Men Arvid undrade på kvällen vad vi hade för planer för idag. Kanske var han mätt på innelivet redan? Blir det en regnig sommar blir det en lång sommar med andra ord. Då är det jag som under denna sommar bokar resor för nästa sommar omedelbart! :) Så nu håller vi tummarna för att solen gör oss sällskap under sommaren 2014! Vi festade även till gårdagen med en massa god mat. Tog även hand om alla rabarber vi fått. Nu blir det många goda pajer i sommar.

Grilltallrik med melonsallad, ugnspotatis, avocado, champinjoner, såser. Lite vin till det! Blir det bättre?

Vackra sommarfärger på rabarbern. Doftar ljuvligt!

Vi håller för tillfället på att styra upp en weekendresa i höst. Vi håller oss inom Europa i och med att antal nätter är begränsat. Vi vill inte vara borta från Fia-Lotta för länge. Vad har ni att rekommendera? Paris, Rom, Budapest, Krakow? Jag behöver inspiration och tips. Tack!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Barcelona!

Maria sa...

Tack Elin! Vi var till Barcelona 2008. Vi gillade Barcelona jättemycket. Vi vill dock testa något nytt nu.

Till er alla som vill tipsa! Några städer som vi redan varit i på just storstadsweekend är Prag, London, New York och Barcelona.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan