2014-06-10

2014-06-10

Hotelltips mottages!

Vi spontanbokade en flygresa till Thailand för några dagar sedan. Direktflyg till Phuket med Thai. En månad i vinter bär det iväg! Ska bli så nice. Vi maxar antalet dagar man får resa utan visum. Ska bli så underbart och killarna är helt stojiga här hemma! Det är ju underbart att de numera förstår och kan längta efter en resa lika mycket som vi vuxna. Och vi är ju så värda den här resan efter vår elaka vår.

Det ska bli många lata dagar och vi ska bara njuta av varandras sällskap, äta god mat, bada och kika på solnedgångar (hoppas vi bokar hotell på en västkust). Apropå det här med hotell. Vi hade typ bestämt oss för att ta två veckor på Svennebananland såsom vi gjorde på förra resan dvs ett Sunwing hotell. Inte samma som sist utan ett annat på Kamala beach. Nu har vi läst lite mer och ev har vi ändrat oss. Därmed behöver vi en massa hotellinspiration och jag tänkte att ni kan hjälpa oss lite på traven. Tror vi är så lata att vi bara bor på två ställen dvs två veckor på varje hotell. Helst två hotell med lite olika karaktärer.

Några krav som är gemensamt för båda hotellen vi söker är:
Strandnära hotell med barnpool.
Hotellen behöver inte ligga i Phuket (även om det vore smidigt) utan vi kan röra oss en bit. Khao Lak kanske?
Lite restauranger runtomkring är ett krav. Vi vill kunna njuta av middagar på stranden och inte bara äta på hotellet.
Inga direkta krav på nära shopping. Vill vi shoppa kan vi åka en liten bit.
Absolut inte några hotell på Patong eller Kata beach, med allt vad det nu innebär. Den typen av ställen är inte för oss.
Stranden måste vara ok. Dvs ingen strand àla Ao Nang med longtailbåtar som skräller, skräpigt och en massa försäljare. Helst heller inte packat med solstolar även om det gärna får finnas några! Stranden får gärna vara lite långgrund också, men inget måste.

Vi söker ett hotell med lite hålligång dvs gärna vattenrutschkana, lekpark, barnklubb (inget måste).
Och så söker vi ett hotell som gärna har lite relaxed miljö med vacker strand och vackra omgivningar.

Så om ni sitter och håller på en liten undangömd pärla så får du gärna dela med dig av den till oss. Det uppskattas!


Ser fram emot dessa vyer i vinter!

1 kommentar:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Säg till om du får något tips på det där, det låter som en kombination som vore för bra för att vara sann- men som säkert finns.
:)

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan