2013-09-20

2013-09-20

Fia-Lotta?!

Namndiskussionerna går vilda här hemma. Som vanligt är vi ute efter något traditionellt namn dvs något som även passar tillsammans med Arvid och Olle. Listan med namn är fortfarande rörlig och namn läggs till och tas bort från den ganska lättvindigt. Barnet kommer att heta Lind i efternamn. Så namnet måste ju passa hyfsat även till efternamnet även om jag nog hoppas att barnen kommer att få byta namn någon dag... Fia-Lotta är lite av vårt skämtnamn och ibland tänker iaf jag att vi kör på Fia-Lotta så slipper vi fundera mera. :)

Killnamn har vi överhuvudtaget inte berört denna gång, så om det kommer ut en liten pojke får vi starta de diskussionerna då. Stackars liten. Han får en tuff start och får åka hem i rosa och lila kläder utan namn. Söt kommer han i så fall att vara oavsett!

Vi har några favoritnamn, men tänker inte berätta om dem än.

Ni där ute har väl alla era favoriter och har ni något namn på lut, som ni tror skulle passa in, måste ni så klart lämna en kommentar. Blir så glad över lite inspiration! Vi söker alltså ett äldre och klassiskt svenskt namn som rimmar ihop med brorsornas namn, Arvid och Olle. Det är antagligen en tös i magen så det är även ett tjejnamn vi är ute efter. Tack för hjälpen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att Astrid är ett fint, lite äldre namn som kan passa till er litta tös!

johanna sa...

Å så kul! Jag gillar Hedda & Sigrid :) Ses på tisdag! Kramar

Söderkulla sa...

Fia-Lotta är väldigt fint och mysigt dubbelnamn. Du ligger i täten för dubbelnamn som jag tror kommer att bli populära igen.

Kram farmor

Anonym sa...

Astrid , Ester, Elsa, Annie,
/ Lisa F (som inte kan kommentera på din blogg med namn o adress från mobilen av någon anledning)

Maria sa...

Tack alla för namnförslagen! Måste erkänna att alla namnen har varit eller är fortfarande på vår lista (förutom Fia-Lotta då).

Åh, det är så svårt med namn! Någon gång måste vi ju välja...

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan