2014-06-21

2014-06-21

Färdigbokade inför Thailand

Nu har vi klickat hem vårt andra hotell i Thailand. Det ligger vackert på Bangtao stranden och verkar betydligt lugnare än Sunwinghotellet på Kamala beach. Detta hotell på Bangtao blir våra två första veckor och sen åker vi vidare till Lollo & Bernie och varvar upp de två sista veckorna.


Vi ser fram emot att spendera tid vid stranden under träden på förmiddagarna för att förflytta oss till poolen för lata eftermiddagar. Det blir frukostar vid den alldeles strandnära restaurangen. Kanske ett besök vid gymmet. Några lemon shakes, frappucinos och Singhas i solnedgången. Det ska bli många mysiga dagar med familjen. Det är vi värda och det ska bli så mysigt!


Nej, riktigt färdigbokade är vi väl inte. Transfer återstår. Att själv knåpa ihop sin resa är ju lite av halva nöjet och vi sparade i runda slängar 30000 på att göra det den här gången. Den enda nackdelen är att det blir några timmar av surfande på hotell (men det är väl nästan roligt samt att direktflyg kan vara svårt att få till på icke-charter). Ser man till priset kan ju ett stopp i Bangkok på vägen hem vara värt det... 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan