2013-01-16

2013-01-16

Våra semesterrutiner

Vi fortsätter vårt lunk, men nu i en lite mer händelserik omgivning. Vi har redan skaffat oss rutiner här. Vaknar kl 8. Långfrukost och går sedan hem för att byta till badkläder, packa strandväskan och smörja oss. Vi brukar vara vid poolen 9.30. Killarna vill då genast bada lite. Efter en stund styr de kosan till lekparken och stannar där tills vi plockar ut dem. Vi brukar välja solstolar när miniland så vi kan hålla ett öga på dem samtidigt. Sedan blir det ett dopp till innan lunch. Lunchen äter vi på hotellets restaurang. Sedan doppar vi Olle i poolen innan han ska sova för att svalka honom lite innan sovet. Han knoppar in ca 11/2 h. Då passar vi på bada med Arvid, träna (!), läsa och sola. Håkan är så fascinerad över att jag återigen tränade idag så han fotade mig lite. Haha. Idag blev det crosstrainer, styrka och lite löpband. Tog en ny favorit till mellis. Vattenmelon-, jordgubbs- och limesmothie med bas av naturell yoghurt. Den slinker i om jag säger så. :) Olle vaknar runt 15 och då blir det mer bad. En tur till stranden. Idag gick vi hem tidigare redan vid 17 och var ute till solnedgången. Annars brukar vi gå in vid 18 och vara redo för en middag ute på stranden vid 19. Ikväll hittade vi äntligen en restaurang (se bild nedan) vi gillade efter två kvällar av mindre gott resultat. Imorgonkväll testar vi nog hotellets restaurang för middag för första gången. Så det ska vara på semestern. Största bekymret för dagen är var vi ska äta.
Kanske blir det ngn till massage snart. Lite drygt en vecka kvar nu. Känns ganska lagom faktiskt! Imorgon är det en massa barnaktiviteter igen efter en dags uppehåll. Får se om vi lyckas lura med Arvid på en (det är från 3 år). Han vill helst bara bada han. Vi bor förresten på Sunwing Bang Tao resort. Man kan boka hotellet genom ving, men vi har bokat det på egen hand via deras hemsida.

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen
Kul att du vill och orkar skriva om hur mysigt ni har det.
Här är det kallt och gott om snö.
Vilken kontrast.
Jag känner värmen genom bloggen.
Kramar till er
Mams

Lisa sa...

Fina tider. Idag kommer min kompis till resorten, men de kanske inte märks bland alla svenskar :) Skulle kanske vara för att hon (som är föräldraledig) vågar åka själv med sina två små tjejer. Hälsa om du ser henne. Haha :)

Är massagen på Alex (heter det så??) längre bort på stranden (norrut?) bäst? (var där för 3 år sedan) (svårt avis nu igen)

Kramkram

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan