2013-01-05

2013-01-05

Framme i Khao Lak

Igår kom vi fram efter en väldigt smidig resa. Direktflyg är grejen! Våra killar skötte sig galant hela flygningen. Tyvärr hade vi ett grannbarn som inte var lika nöjt och skrek till och från hela flygningen. Jag måste medge att killarna fick överkonsumera ipaden och Arvid slocknade med sin i famnen kl 23. Flyget gick kl 21. Olle somnade in 23.30. Hans senaste dag någonsin. Den enda nackdelen med resan var att personalen efter ett par timmar fick för sig att barn inte får sova på golvet. De stod på sig och det var bara att plocka upp Olle i famnen. Jätteskoj när han sov så bra... Inte bra Thai. De blev nog lite nervösa över vår reaktion för sen skickade de över managern som skulle ursäkta sig. FAA tillåter inte det bla, bla, bla. Jaha. Men, I do not give a shit... Annars var det superservice på Thai. Lite sena iväg, men tidigt framme. Arvid fick jättebra barnmat med köttbullar och mos som de delade på. Pannkakor, sylt och youghurt till frukost. Vi fick röd curry. Ständigt en person som fyllde på vinglasen hela kvällen om man var sugen på det.
Även Transferen gick bra. Vi hade bokat kids on board som har barnstolar från britax. Det enda missödet hittills är att vi fick rum på 3:e våningen utan hiss. Deluxrummen var slut så vi fick "byta ner" oss till Supremerummen för att få på nedervåningen. Men precis lika förutom väldigt lite mindre. Nu är vi toppennöjda.
Igår vi fick redan en skymt av Yvonne (farmorssyster)som bor på grannhotellet. Annars har vi idag testat poolen, beachen och två restauranger. Hur skönt som helst. Ni får ursäkta bilderna. Testade kameran på iPaden lite snabbt. Fler kommer!
 
 

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. Härligt att allt gått bra och att ni är framme och installerade. Killarna är ju riktigt duktiga. Men vad kan inte paddor bidra med...löjligt att Olle inte fick sova på golvet.
Ha en jätteskön semester och vi hoppas att halsen fixar till sig
Kramar till er alla!
Mams och Stef

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan