2013-01-22

2013-01-22

Blandat semestergodis

Nu blev det några dagars hopp sedan förra inlägget. Sedan sist har det inte hänt så mkt. Det har dock blivit varmare de senaste dagarna. Kanske nästan lite väl varmt. Alla söker sig till skuggan. Vi har badat, lekt på stranden, träffat nya kompisar, varit med i barnaktiviteter, tränat, tagit massager, läst bok, ätit god mat m.m. Vi har bl.a. hittat nya kompisar från Vallentuna av alla ställen. Liam och Arvid leker så fint ihop. Jätteskoj då vi definitivt kommer att ses hemma.

 

Olle har varit lite grinig på förmiddagarna, men idag vände det och han var helnöjd på stranden. Äntligen kanske den där hemska medicinen fått verkan. Dock så har han nu konstiga prickar under fotsulorna. Alltid är det något! Ni skymtar dem på ngn bild. Skum grej och jag tror de ömmar lite. Olle är gladare och det är det viktigaste. Han har fått upp ögonen för Lollo och Bernie och vill så gärna titta på dem. Men han vill aldrig kramas med dem. Idag satte sig Lollo (giraffen) i vår solstol och busade lite. Han fick onda ögat av Olle då.

 

Arvid åker själv från rutchkanan som går ut i vattnet och bryr sig inte om vatten i ögonen längre. Superbra! Annars drog han runt på brorsan idag som låg på surfbrädan. Mycket uppskattad lek av båda. Han har även varit med på water splash när det har varit. Igår var vi på showen på kvällen (kl 19) på hotellet. Den är varje kväll och igår var det björnshow. Väldigt bra. Båda killarna satt stilla som ljus. Nära slutet började de brottas bland alla i publiken, men då började minidisco och efterföljande dansstopp. Arvid dansade tills svetten dröp. Roligt! Så vi gick dit även idag. Det som är så bra är att det finns middagsbord alldeles bredvid så då kan jag och Håkan äta när showen är. Killarna äter av barnbuffen innan det börjar. Vi blev fyra familjer idag. Mycket trevligt!

 

Jag drog igång träningen här. Alla dagar utom två har det varit någon aktivitet. Mest vattengympa, men även lite kondition och gym. Skönt när det inte blev något alls i dec. Min stela rygg börjar även bli riktigt fräsch efter alla massager. Kanske blir det även en sista imorgon fastän jag tog en idag...

 

Nu är det bara en soldag kvar. Sorgligt! Men, men. Tjusningen med semester är väl att den inte varar för evigt. Bra har vi haft det iaf! Vi får börja se fram emot nästa semester till det stora äpplet. Den ska bara bokas först. Går lite sakta här med allt. :) nedan följer bilder från senaste dagarna i en salig blandning och ordning.

Olle är med på after beach (längst till höger)
Mammorna njuter av stranden och killarna leker
Bild på vårt hotell
Varmt!
Glass- och smothiestund
 
Alla solstolar på beachen
På väg på middag
Ikväll på vår restaurang
Vi körde långbord med alla nya bekantskaper
Här om kvällen drog vi med Vallentunaborna på "vår restaurang".
Puss!
Elefanterna gick om oss på vägen dit
Strandpromenad innan middagen
Lite middag
Grabbarna
Olle njöt av efterrätten igårkväll
Björnshow på scenen. Mycket intressant!

Killarna är som förstenade

I barnpoolen kl 17 idag

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej semesterfirare
Kan det vara s k höstblåsor som Olle har? Googlade på det.
Det verkar vara ett riktigt bra kanonställe för små barn och föräldrar ni har hittat på.
Kul att ni träffat på familj från Vtuna.
Kramizar
Mams

Maria sa...

Hej mams,
Vet inte vad han fått. Vi har dock träffat en familj här nere som också har en pojke med öroninflammation. Han fick samma utslag under sina fötter. Antagligen är det något med antibiotikan (även om de inte fick samma sort). Eller så hade han också höstblåsor. :)

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan