2013-01-07

2013-01-07

Lite sjuka, men härligt härligt!

Jag har blivit bättre, men Olle har som sagt blivit dålig istället. Det hela är dock ingen fara på taket. Vi kör på som vanligt och Olle verkar inte ha nämnvärt ont med Alvedon i kroppen. Vi har redan fått i honom ett par doser antibiotika så vi är på rull. På första ggn på en månad är jag inte trött i kroppen längre. I stort sett bara hostan kvar nu. Jippie!

Dagarna spenderas vid poolen främst även om vi varit ned på stranden och byggt litegrann. Nu har vi shoppat på oss lite bra att ha grejor såsom strandleksaker på affären också. Dagen idag blev lite ryckig med läkarbesök och så. Men vi har njutit av en het dag, gassande sol, poolbad, god lunch och fantastisk middag med avslutande Mojitos och fireshow.

Arvid hann avverka sina typ 100 åk i vattenrutchkanan och "simmade" med puffarna hela vägen tillbaka från rutchkanan till kanten för att sedan springa uppför trapporna igen för en till vända. Han har annars snöat in lite på iPaden där han bygger mosaik och kör polisbilspel. Vi får aktivera honom lite bättre framöver när vi kan ha fokus på friska killar även om han gärna får vila med den ibland. Det blir tuffa dagar annars. Hittills har vi inte lagt oss före 22 någon i familjen. Vi masar oss ur sängen kl 9 för att hinna med frukosten som stänger kl 10. Antar att man kallar det semesterlunk? Olles nätter är riktigt behagliga och han vaknar bara ngn gång för nappen. Han sover mellan oss så man behöver knappt vakna även om min hosta stör mig en del fortfarande. Imorgon (läs tisdag) kommer Yvonne hit och badar med oss. Blir roligt det! Med andra ord. Det går ingen nöd på oss här inte! :)

Sjuk kille visste inte vilka leksaker han ville ha. Inget passade. Blev glad sen med lite Alvedon.


Sötnosen!

Mellis thai style

Lemonshake. Min favorit

Ståmellis. Glad kille (igen) älskar vattenmelon.

Vår lunchrestaurang

Kram på dig brorsan!

Älskade thaikvällar

Gigi skulle ha gjort fireshowen bättre. De här tjommen höll på att elda upp sig själv flera ggr.

Vuxendricka

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan