2013-01-13

2013-01-13

Bad och Khao Lak

Rubriken sammanfattar väl våra bestyr de senaste dagarna. Inte särskilt aktiva med andra ord. Men det är väl meningen med semester? Jag har hunnit läsa 300 sidor i en bok med på två dagar. Det går ju bra att ta det lugnt bara man hittar på bra aktiviteter att underhålla barnen med. Vi fick en luftmadrass av en hemvändande familj igår. En hit! Nu kör de båt med den i barnpoolen sedan dess. De fick en fransk kompis med sig igår.

Familjen Wacker lämnade oss igår för Lanta. Snyft. Vi vågade vägra Lanta i år och åker istället till Bang tao imorgon. Tror det var ett antal barnpooler och rutchkanor där. Mindre bokläsning och mera bus med andra ord! Blir skoj! Vi nyttjar Kids on board även denna resa. 700 kr för ca 2h resa. Lite pricy för Thailand, men känns värt det trots allt. Arvid letade efter Annika och Gigi igårkväll. Vad snabbt de skaffar sig rutiner. Sötnosen.

En Thai monsterattackkrigsmyra bet mig på rumpan. Aj jäklar! Blev som ett getingstick. Inget jag dör av dock (fast jag trodde det just då).

Igårkväll var vi in till Khao Lak Towns. Inget att se egentligen. De vanliga turiststråken med shopping och matställen. Vi shoppade på oss lite fler blöjor och solkräm bara. Vi åt en turistig middag. Sprang inte på chefen som visst också är i trakterna.

Båda killarna åker med huvudet före nedför vattenrutchkanan nu. De är så modiga. Det är så klart en hit att landa på luftmadrassen. Ikväll blir det en kväll på Memories. En fin avslutning på vår vistelse i Khao Lak. Vi har det härligt!

 

 

 

1 kommentar:

Lisa sa...

Och oj ja vad härligt det ser ut!

Älsk-hatar (dvs svårt avis) att läsa om er resa och hur ni njuter. Underbart!

Kram och ha en fortsatt härlig (och frisk!) semester!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan