2012-04-13

2012-04-13

Luft!

Det är vad man behöver efter ett par dygn hemma med ett gnälligt barn. Så tog en promenad i går kväll för att rensa huvudet lite. Idag visar tempen återigen 39,5 efter att ha varit feberfri igår eftermiddag, så verkar inte vara någon ljusning på den fronten. Nu har han fått alvedon och sussar i vagnen väldigt oroligt. Stackars liten.

Det blir inställd middag ikväll och brunchen imorgon hänger verkligen löst. Dumt. Får försöka planera något gott till middag ikväll istället. Håkan lovade att komma hem tidigt så hinner vi handla i god tid innan middagen. Får kanske bli en filmkväll. Vi har ju hunnit avverka alla nya avsnitten av Game of thrones redan. Fördelen är ju att Olle somnar väldigt tidigt nu iaf så har faktiskt fått ett par kvällar som varit lite lugna.

Stackars Arvid håller god min fastän lillebror gråter hela dagarna. Han är så snäll han. Han springer och hämtar snuttisar och nappar när han tycker det låter lite väl mycket. Det där med vattnet över bordet var som tur var bara ett fall av överkonsumtion av vatten och inget annat. Hade väl bara fattas det också. Nu sitter jag och funderar på om Arvid ska få en riktig cykel med stödhjul i vår. Alla andra 08:or verkar ränna runt på en. Fast Arvid har varken fastnat för trehjulingen eller springcykeln vi köpte. Men när han provade kompisen Majas cykel blev han överlycklig när han kunde. Kanske är de andra för trögcyklade för hans smak? Men kanske onödigt med en fjärde cykel här hemma om även den med stödhjul blir oanvänd? Man borde få köpa hem och testa. Majas cykel var för 4-6 år och den gick det bra med så om vi köper en sån kan vi ha den ett par år till. Kanske är det så att den som handlat mest när vi dör vinner!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan