2012-04-28

2012-04-28

Arvid 3,5 år

Vår älskade Arvid är 3,5 år idag på pricken. "Tänk vad tiden går fort!" är en klassisk kommentar och den passar in även för detta tillfälle. Han är ju så självklar här med oss och ändå har han bara funnits en tiondel av mitt liv. Olle har funnits en tredjedel av hans. Galet det där när man tänker på det. Har jag haft ett liv utan barn? Ja, antagligen! Någonstans där långt bort finns lite minnen från den tiden. Det var härligt fritt utan barn, men ett liv utan dem går inte ens att tänka sig. Barnen är ju vårt allt!

Fina Arvid blev klippt av mig här om dagen. Det var lite mycket den kvällen. Storstekning av köttbullar, bad av killar, klippa Arvid, tvätt och utöver det försöka städa undan efter kaoset. Det sistnämnda fick vänta till dagen efter. Arvid tycker själv att han nu är lik Viktor och sa "Jag ser likadan ut som Viktor!". Viktor är ju också nyklippt. Idag agerade Arvid polis och sa till Olle på skarpen. "Olle nu räcker det! Sluta skrik!" sa Arvid då Olle var lite missnöjd innan han fick i sig lite lunch efter sovningen på förmiddagen.

Det är tur att han inte bryr sig det minsta om att vi vill sätta på honom haklapp fastän han är 3,5 år. Det har besparat oss en hel del tvättande under åren. Snart kommer han väl på att saker kan vara töntiga, pinsamma och "bara för bebisar". Det är bara att njuta av lugnet nu. Idag hängde vi på gatan och Arvid spelade boll med de andra killarna. Tjejerna blåste såpbubblor. Det måste vara genetiskt det här med att gilla fotbollar och bilar. Skoj att se hur det kommer att vara om ett par år här ute. Då kommer det att stå mål uppställda utanför vartenda hus och ungar som är ute och leker ÖVERALLT. På så sätt finns det nog inget bättre boende än det här. Vi får fundera vidare på livet. Men just i dag tänker vi på hur glada vi är för att Arvid kom till oss den där hösten för 3,5 år sen.


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Arvid! Grattis på 3,5 årsdagen!
Du är en hyvens kille!
Kram Mormor

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan