2013-04-08

2013-04-08

Lugnaste helgen

Denna helg och nästa helg är lite av lugnet före stormen. Sedan väntar resa för mig till Malta (med jobbet), fest i Gävle och New York vecka. Så ska vi få något gjort hemma så är det nu för sen får jag återkomma om en månad. :)

Därav har vi faktiskt påbörjat projektet rensa huset inför bebisleverans. Av erfarenhet blir det inte mkt sånt efter bebisleverans. Och bebis betyder ju påfyllnad av allehanda grejer. Babysitters, babygym, vagnar, stolar m.m. Städade bl.a. ur och lagade byrån (trasig på av överlastning) i vardagsrummet under trappen. Barnen har alla sina spel, pussel och leksaker där. Blandat med lite av mina ljus och dekorationsgrejer och annat smått och gott. Det blir till att byta ut den här byrån på sikt. Den är helt enkelt inte optimerad för att förvara barnens grejer. De ser bara det översta och därav plockar de ur allt för att hitta det de vill komma åt. Lutar åt att istället införskaffa skåp. Lutar åt Ikeas Bestå. Fast med fyra skåp. Det blev lite annat städande också i köksskåp m.m.

Annars fyllde vi ut helgen utan problem. Vi öppnade sandlådan på tomten för våren. Vi åkte en massa sparkcykel. Killarna har en varsin nu. Lekte i lekparken. Lagade god mat. Var på barnkalas (Olles första och nej storebror var inte med. Olle är stor kille nu och har egna kompisar). Var på simskola. Pysslade en väldans massa med pärlor, pluppar, pussel m.m. Ja, vi tog det väldigt lugnt!

Jag orkar vara vaken till 22-23 om kvällarna numera. Tjoho! Jag har åter ett liv efter att barnen har lagt sig. Det känns toppen faktiskt. Så vi utnyttjade lördagen till att kika på en film. Argo. Bra! Vi hade dock tittat på den "riktiga" dokumentären ca 2 veckor innan utan att inse att filmen Argo handlade om samma sak. Så det var ju inte så spännande om vad som skulle hända.

Det var aprilväder och solen varvades med snö och hagel (inget som låg kvar som tur var). Det var vår helg det!

Arvid tittar på bebisen
Busväder

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan