2012-07-16

2012-07-16

Familjedag i Sigtuna

Alla pratar om det där dåliga vädret. Ok. Helgen var väl ingen hit. Då vi pysslade alldeles för mycket med huset för att vara semester. Vi avverkade en av de planerade utflykterna på måndagen. Vi åkte till Sigtuna för en familjedag. Vi var där senast när min bror gifte sig i stadshuset där för ungefär 6år(?) sedan. Underbart söt liten stad. Jag skulle lätt kunna bo där om det inte var sån lång pendling till Stockholm. Vi åt inte på det 5 stjärninga stadshotellet den här gången, men vi hade det härligt ändå med lunch vid småbåtshamnen. Innan dess promenerade vi längs strandpromenaden och lekte med allehanda aktiviteter som de ställt upp för barnen bl.a. labyrint, en vikingabåt som sandlåda, stockar utformade som drakar m.m. Det var ett tydligt vikingatema på det hela. Barnen älskade ytorna att leka av sig på.

Olle var helt till sig hela dagen och sprang runt runt oavbrutet. Det är hans mode numera. Spring i benen! Det blev ju finfint väder trots allt och vi hade inte en regndroppe på hela dagen. Riktigt soligt faktiskt. Så vi klagar inte på vädret. Vi promenerade sedan på gågatan som är hur söt som helst. Det finns tonvis med fina cafeér. Vi hade dock picknick med oss. Det är lättast så när vi har en liten springkille i familjen. Den avnjöt vi också nere vid vattnet. Det var svårt att slita sig därifrån...

Det var en supermysig dag och det behöver inte vara mer avancerat än så. Tyvärr hann jag inte shoppa ngt i alla fina boutiques. Kanske nästa gång. :)


Världens finaste!

Olle blev blyg när en tjej hälsade på honom. Så söt!

Pinnar i vattnet är en rolig lek

Killarna tycker det var lite läskigt så högt uppe

Myskillar

Lunch

Och mera lunch

Gågatan

Liten kille på bordet

En kittlig kille på bordet

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan