2009-02-24

2009-02-24

Soffa på G

Arvid myser med isbjörnen

Mio har krånglat till det. Först fick Håkan ett sms att en vara fanns att hämta ut på Mio i Täby. Trodde det så klart var mattan vi beställt till vardagsrummet. Visade sig när han kom dit att det var soffan som vi beställt hemkörning på. Ganska onödigt att åka dit. De kunde ju ha formulerat sig lite annorlunda i sms:et tycker man... Sen visade det sig att de beställt en nackkudde för lite så den måste vi vänta på igen. Plus att de inte kör hem den fastän de har strulat till det. Dåligt värre! Jaja. Ser fram emot en soffa uppe i allrummet. Helt plötsligt får vi ett rum till att använda!

Imorgon kommer mamma och stefan på besök för att träffa lillen. Mamma har sportlov och Stefan är ju pensionär numera. De har en barnstol med sig från Ikea. Det fanns till och med en upplåsbar dyna till. Det gick rykten i mammagruppen att IKEA slutat sälja dem, men de fanns på IKEA i Valbo. Toppenbra! I helgen var Annika & G här. De kikade på lägenheter för hela slanten. Tyvärr verkar de bli lite försenade med flytten till Svedala.

Dagen har tillbringats med fika hemma hos Charlotte på gatan och promenad i finvädret. Så en lugn och skön mammadag med andra ord.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan