2009-02-22

2009-02-22

Buzz it

Igår hade vi en jättetrevlig kväll. Bror och Camilla (och magen) kom över på middag. Annika & G kom också och stannade kvar över natten. De åker hem på tisdag. Vi fick Buzz ett frågesportspel till vårt Playstation av A & G! Var hur roligt som helst! Tack så mycket. Vi är så bortskämda och får en massa presenter hela tiden. Nog för att det är väldigt trevligt!! Gjorde stek i ugn för första gången. Det var Jonathan (tjuren från Söderkulla) som bjöd till på Fransyska. Blev lite blodig, men annars väldigt lyckad. Där kan man snacka om husmorspoäng!

Arvid var tyvärr väldigt gnällig hela kvällen. Han som har somnat med oss i soffan kl 21 varje kväll senaste tiden. Sen på natten blev han jättesnorig och vaknade flera gånger och var jätteledsen för att han inte kunde andas (bebisar andas visst bara med näsan). Han hade problem att amma också stackarn. Det har varit lite bättre under dagen så vi får hoppas att det inte kommer tillbaka inatt. Vi ska testa med lite koksaltslösning i näsan innan sängdags. Man är lite lagom jäspig idag!

Gick precis igenom de kläder som ligger under skötbordet (det är Arvids garderob). Han växer så snabbt så man hinner ju inte med att sortera bort det som inte går på längre. Egentligen skulle vi ha åkt till Ikea idag men vi la ner de planerna. Så mycket snö ute och vi fick ju inte sova ordentligt heller. Får bli ngn annan dag!

Glada killen gillar att flyga

2 kommentarer:

Therese sa...

Stackars lillkillen som är täppt i näsan! Vi blev rekommenderade att droppa bröstmjölk i näsan på Julia när hon var täppt.. Det funkar faktiskt! Man kan ta en droppe på fingret och droppa i bara :)Nu fick jag lite husmors poäng också va? ;)
//Therese & Julia

Maria sa...

Kan jag lova att du fick! Tack jag ska testa det. Börjar bli bättre nu vilket är mkt skönt!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan