2009-02-07

2009-02-07

Obokad

Imorgon fyller Sandras lille Vilmer 2 år. Sjukt vad tiden går fort. Det känns som igår när jag och Håkan var på Mautritius och fick sms från sandra att han kommit till världen. Nu är vi där själva och njuter av det varje dag. Snart kommer lille Arvid vara lika vild som Vilmer och ränna runt runt. Så antar att det bara är att njuta av att han inte kan förflytta sig än. Ett litet framsteg har han gjort här om dagen. Han låg och boxade ett tiotal ggr på björnen i babysittern. Man verkligen såg att han försökte träffa den. Häftigt!

Måste får skryta lite. Läste i en Om barn bok idag att när han är 4-5 mån ålder ska ha kunna skjuta ifrån med fötterna om man håller honom upprätt. Det har nog Arvid kunnat redan i en månad. :)
Det är blir en lugn helg. Alla mina helgplaner blev inställda. Lilla Julia blev jättesjuk och fick åka ambulans här om dagen med hög feber så blev inställt med Gert och Therese igår. Hoppas allt gick bra tösen! Anna K har influensan så vår promenad blev inställd idag. Promenerade med Håkan istället i dimman. Det är ganska skönt att inte ha så mycket planer också. Men börjar väl klättra på väggarna här snart... :)
Arvid i storkdräkten

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan