2015-01-28

2015-01-28

Våra lata dagar på Bangtao

Vi har några dagar kvar här på bangtao beach. Sedan åker vi vidare till Kamala beach och Lollo & Bernie-världen. Det blir nog en historia i sig. Just nu njuter vi av lugnet här. Det är mest pensionärer här och en del barnfamiljer förstås. Killarna hittade en kompis hos Ellen och de har lekt fint i två hela dagar. Olle var helt förstörd igårkväll på middagen. Förstår honom efter 3-4h lek i poolen utan break. Tyvärr åker hon hem imorgon.

Annars då!? Elsa är bättre igen efter att ha haft feber till och från ett par dagar. Lite prickar har hon också haft. Några under fötterna, under blöjan och vid munnen. Så hon har hunnit få sin släng av höstblåsor tror vi. Hon har ändå varit pigg och det har gått helt ok med alvedon.

Pojkarna har lärt sig använda cyklopen och plockar pengar på botten i barnpoolen som lek. Elsa fullkomligt älskar barnpoolen och glider runt med sina simpuffar och småmyser. Hon parerar framåt och bakåt helt själv. Vi har fortfarande stranden som förmiddagsfavorit. Grabbarna gräver i sanden och badar. Elsa tar sin förmiddagslur där. Jag läser gärna lite och håkan badar eller gräver han med. Sen lunch och sedan drar vi vidare till poolen. Vi brukar lämna den halv sex på kvällen ca för en dusch och sen ut på middag. Ibland tar vi ett stopp för fotboll och en öl på stranden däremellan. Solnedgångarna sker tyvärr bakom ett berg här, men de är vackra ändå.

Träning hinner vi med också. Håkan kör gym varje dag och jag varvar lite gym med powerwalks och någon springtur. Vi njuter av thailand och har det SÅ bra här borta. Ok. Det är ganska mycket fixande och passande, speciellt vid poolen, men det är lika underbart för det.

Mys efter bad
Det blev en thaimassage igår
Första familjefotot
Lite nakenbad i solnedgången
Powerwalk på stranden i morse

Fin vy över en nästan öde strand

Promenad tillbaka till "vår" del av stranden efter lunch
Badflickor i solnedgång
Utanför vårt rum
Halva familjen i barnpoolen

Vi testade boule. Hotellet kryllar av fransoser.

 

 

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan