2015-01-23

2015-01-23

Underbart och orosmoln

Här har vi haft underbara dagar. Dagarna flyter ihop lite. Men en dag hyrde i alla fall killarna vattenskoter på förmiddagen. Det var ju populärt så klart. De turades om att åka då det var svårt att åka tre samtidigt. Arvid vill åka igen, men det kostar ju så klart en slant. Det blev helt klart succe. Pojkarna börjar bli stora.

Vi har upptäckt en av restaurangerna på hotellet som klart prisvärt och gott. Ok. Fortfarande inte billigt. Vi får nog åka till en annan strand nästa resa om vi ska hitta det.

Vi har fortfarande samma upplägg på dagen, strand förmiddag och pool efter lunch. Stranden ligger ju så fint i skugga på förmiddagen. Elsa vågar fortfarande inte gå på stranden. Hon sitter på sin handduk och gräver från den. :) poolen älskar hon dock och hon har fått grepp om hur man flyter runt med cherekringarna. Pojkarna låg i havet hela förmiddagen idag och de skrattade så de kiknade där utd. Jag passade på att ta mig en oljemassage medan elsa tog sin fm lur. Hon sover två ggr om dagen och då passar vi på att träna och lyxa med behandling eller så. Det gör ju inte ont som vi brukar säga. ;)

Tyvärr har elsa blivit krasslig nu i eftermiddag med 39 feber. Vi tror att hon kanske fått höstblåsor. Någon konstig prick har skymtat. Det var dock väntat så bara att rida ur stormen och konstigt nog blev vi inte ens less när vi upptäckte att hon var varm. Gäller bara att vi får i henne vätska nu då och att vi har tålamod några dagar till.

Elsa älskade min "fågelmat"
 
Det är rött flagg varje dag. Antagligen orkar de inte ta ned flaggan.
Vårt område. Vi bor längst bort till höger.

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan