2015-01-28

2015-01-28

En kort rapport till från Bangtao

 
Det tas så många bilder på olika håll här borta. Två iphones och en systemkamera och så bloggar jag från ipaden. Ibland glömmer jag att föra över några bilder till paddan, som när jag bloggade igår. Här kommer därmed en liten bildkavalkad till.
Elsa har vågat sig ut i havet som ni ser och det är minst lika roligt att bada där som i poolen. Sanden är hon fortfarande livrädd för och gråter hysteriskt varje gång vi ställer ner henne på stranden. Hihi. Hon har prickarna kvar men är helt frisk annars. Hon är rädd för att gå på nya underlag och när det kommer t.ex. ett nytt stenunderlag så måste hon känna på det med handen innan hon vågar sig ut på det. Väldigt sött.
Thailändarna är så klart väldigt förtjusta i henne och hon har en bästa kompis på restaurangen, Oh. Ja, han heter så. Han har gett henne sitt thainamn, Aliza (tror det stavas så). Pojkarna har ju sina redan, Som chai (arvid) och Som pong (olle). Det är en riktig isbrytare att presentera dem dit vi kommer. Alla kommer ihåg oss sen. Arvids betyder typ gentleman och olles kan de inte riktigt förklara, men vi tolkar det som typ busfrö. Det är iaf något som bara barn kan vara och inte odelat positivt. Eftersom olle är vårt lilla busfrö så passar de bra på dem tycker jag! :)
Vi föräldrar är lite slitna idag. Mmm. Ni läste rätt. Det är ju 24/7 med de små då de har haft samma tider som oss i två veckor nu. Fast vi ska inte klaga utan tar nya tag i paradiset imorgon. Nu har barnen somnat och då slocknar vi på två röda. 12h med sol, bad och friskluft tillsammans med våra tre små gör underverk för sömnen. Sov gott där ute!
Imorgon är sista dagen på Bangtao beach för den här gången. Vi gillar verkligen hotellet och det kan hända att vi kommer tillbaka igen! Ett stort minus är dock alla rökare här, som röker lite här och var där det inte passar. Vem röker egentligen fortfarande 2015?! Fransoser och ryssar verkar gilla det iaf. Men ett enda litet minus är ju ett fint betyg för hotellet.

 

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan