2015-01-19

2015-01-19

Rapport från Bangtao beach

Dagarna rullar på i ett hiskeligt tempo! Vips så är det kväll. Det är nog ett bra betyg. Men innan dess har vi hunnit badat, lekt på stranden, ätit några mål mat, tagit massage, ätit glass, tränat, sovit ett par gånger (om man heter elsa), busat i mängder (om man är storebröder).

Här på hotellet är det finfin service, toppenfrukost och god mat. Lite pricy kanske i thaimått och det måste vi säga att det är på nästan alla restauranger här runt om. Så klart billigt jämfört med sverige, men ändå... Än har vi inte testat på gymmet, men har fått mig powerwalk och vattengympa här i poolen. Nästa får nog bli en springtur (och min magiska rumpboll har fått åka med ända hit). Vi har inte mycket att klaga på och det bör man inte heller när allt är så bra som vi har det. Det enda lilla är att det är lite mycket ljud från gatan in i vårt rum, men det blev löst med öronproppar och det är bara jag som är ljudkänslig som hör något.

Barnen är vakna lika länge som oss, så det är intensiva dagar, men lika mysiga för det. Vi får inte till något sätt att lägga alla tre när vi är på restauranger och killarna är pigga och allerta ända till 22 utan sömn på dagen. Vi tog med babyvakten så kanske kan vi smyga ut något här utanför hotellet när de somnat någon kväll.

Alla är friska och glada. Elsa äter typ dock inget. Fried rice, ris och pasta petar hon i sig lite av på lunch och middag. Frukost, gröt, välling, frukt och mjölkersättning är därmed hennes kost. Men hon är hyffsat nöjd ändå. Hon bajsar och kissar i mängder så det är lugnt. Hon älskar poolen nu och att glida runt i sin stol. Pojkarnas favorit är nog poolen också även om sandslottsbygge och havsbad också lockat.

Det var kort från oss! Här kommer bilder från senaste dagarna.

 

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan