2015-01-08

2015-01-08

En helg med grabbarna i Sandviken

Det har inte blivit så många turer till Sandviken på sistone, men nu var det dags.  Jag och grabbarna åkte upp. Vad lätt det är att resa med äldre barn. De bara hänger med och allt går galant. Det är lite värre att underhålla de små, såsom under vår tur till Norrköping i onsdags (separat inlägg om det).

Jag blev ju som otur var sjuk på nyårafton och väntade in i det sista med att åka upp. Hade ont i halsen under helgen så hoppas verkligen inte jag smittat någon. Vi firade en liten extra julafton hemma hos syster i Storvik så vi åkte direkt dit på lördagen istället för att åka upp fredag. Alla kusinerna (utom Elsa) var på plats. Det busades precis hela dagen och knappt några konflikter alls. Det märks att de börjar bli stora.

Vi åt både lunch och middag och vi öppnade julklappar som tomten "glömt" att dela ut på julafton. Det blev en massa glada kusiner då paketen öppnades. Och våra killar kom hem med både actionfigurer, utklädningskläder, lego, leksakspistol, dockkläder och docksäng (de senare två var till Elsa). Hulken (Olle) har sprungit runt här och pangat hela dagen igår. Arvid är som vanligt mer restriktiv med vad han sätter på sig.


Hej du märkliga!

En massa fina kusiner

Finaste bröderna

"Tomten" delade ut en massa klappar

och stal en massa kramar


Fina!

Martin visade stolt upp nya fina garaget. Snart klart!


Vi sov hemma hos Stefan. Det är fortfarande superjobbigt att komma hem. Hela huset andas mamma. Mamma vakar fint över sina barnbarn i hyllan och nu har Stefan fått nya foton att sätta upp. Söndagen började vi att plocka med mamma grejor. Det har vi inte gjort tidigare då ingen har orkat. Jag och syster gick igenom hennes kläder och smycken. Mamma ville att Elsa skulle ha vissa ringar och jag och syster de övriga smyckena. Det hela var jobbigt, men det gick ändå över förväntan. Fina mamma. Du fattas oss.

Vi träffade morfar hemma hos honom och vi var även ut och åt en bit mat tillsammans i Sandviken. Killarna smaskade hamburgare och vi åt grekiskt kolgrillat. Gott! Vi åkte tillbaka direkt efter frukost på måndagen. Det blev en fin helg. Att få träffa alla. Att få komma vidare en liten bit.

Våra busfrön började legobygget omedelbums!

Älskade mamma och alla barnbarnen

Stora killen börjar bli legomästare han med

Olle älskar att göra spexiga selfies!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan