2014-07-06

2014-07-06

Sommaraktiviteter

Aktiviteterna avlöser varandra. Vad lätt det är att ha en mysig sommar när det är finväder! Torsdagen spenderades (iofs med mindre bra väder) hemma hos fina Johanna som "bara" hade två av barnen hemma. Våra killar leker fint och vi invaderade deras hus och sen var det leksaker överallt tror jag. Sorry för det. Trevligt hade de iaf! Johanna bjöd på finfika och supergott mellis. Vi tuffade sedan hem och åt vår första hemmalagade Dragna gris (Pulled pork). Mycket lyckat tycker jag. Håkan tycker det var gott men inte så mycket mer. Jag kör gärna det istället för taccomys framöver. Perfekt att det står och lagar sig själv i ugnen medan vi är ute och förlustar oss.

Fredagen bjöd ju på strålande sol och vi packade strandväskan (Ikea-kassen) och strandleksakspåsen (den andra Ikea-kassen) och drog till Skavlöten. Elsa gjorde därmed strandpremiär. Hon gillade varken det kalla vattnet eller sand mellan tårna, men hon älskade att sitta på filten med oss i skuggan av äppelträdet. Hon satt så fint och jag kunde även mata henne där när hon satt själv. Tänk vad många fördelar det kommer med att de blir äldre fast helst behöver hon inte bli större nu! Vi började med att äta lunch. Det var liksom en av höjdpunkterna. Att vi skulle äta picknick. Killarna hängde sedan nere på stranden hela dagen och bar vatten och gjorde bäckar på stranden. De var i vattnet men doppade sig inte. Inga riktiga badtemperaturer riktigt än.  Elsa sov ett bra tag där på stranden och vi hann precis hem tills dess att farmor, Göran och Pilgyo kom på besök.













De hade gjort Stockholm under dagen. Vi grillade och firade Pilgyos födelsedag med tårta. Det blev en väldans massa bus också så klart. Olle har en jättekonstig grej för sig nu. Han låtsas typ bli jätteblyg och kan lägga sig på gräsmattan i en timme fastän han känner dem som kommit hem till oss. Sen går det plötsligt över. Så var det även i fredags. Jaja. Det är väl någon 3-årsgrej. Sen har hur roligt som helst. Maten blev jättelyckad och det var en superhärlig sommarkväll! Tack för fint besök!






Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan