2014-07-18

2014-07-18

Heldag på Lidingö

Här kommer inläggen hipp som happ minsann! Förra tisdagen var hela familjen först en vända till Täby centrum och nu är hela familjen med pass minsann! Elsa och Arvid fick nya pass. Så nu är vi redo att åka någonstans om vi känner för det. Inte för att det lär bli av med den här fina sommaren! Känns heller inte lika aktuellt när vi har en månad bokad i vinter.

Sedan styrde vi bilen mot Lidingö och häng hemma hos kusin Alfred. Det var en toppenfin dag och det blev mycket bus, god mat och kaffe i solen. Kusinerna lekte med vatten och Arvid parkerade sig inne i lekrummet ett bra tag. Arvid gillar mest att vara inne faktiskt. Olle älskar vattenlek och söker sig gärna ut. Arvid behöver lite mer bearbetning innan han beger sig utomhus. Det finns ju inte så mycket kritor, papper och lego där... Vi kom hem lagom till middagen och det blev en jättefin sommardag i fint sällskap. Nu håller vi tummarna för att bebisen kommer snart! Vi väntar med spänning!

Och av någon anledning så har fotona jag fick av Annika försvunnit. Så får uppdatera detta inlägg när jag fått dem igen. Men vi får nog snällt vänta någon vecka på det. Det är ju bebisleveranstider just nu. Elsa ska ju få en liten kompis. :)

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan