2014-03-14

2014-03-14

Solen är min bästa vän just nu

Vi tuffar på här hemma. Det har gått över förväntan med Elsas medicinering. Bara lite har kommit upp eller spottats ut. Tycker redan hon börjar bli bättre. Hon har dock ont i öronen utan alvedon och blir då ledsen, så det får hon ny dos av så fort det gått ur. Hon sover en massa om dagarna och igår var jag ute hela eftermiddagen och pysslade i trädgården. Nu är häckarna klippta och nästan allt krattat. Så skönt att vara ute i detta underbara väder! Vårsolen gör verkligen under för en ledsen själ.

Annars tvättas det och packas lite inför helgen. Vi ska gratta världens finaste mamma som fyller 65 år hemma hos syster. Elsas sjukdom får bara inte sätta stopp för att vi ska kunna åka så hon får gärna bli ytterligare bättre idag tycker jag. Hon har dock tagit ett bad idag och var så nöjd över att få plaska runt där. Det är så skönt att se att leendena har kommit tillbaka på vår lilla älskling.

Annars överraskade vi ju killarna och monterade hoppmattan i onsdags. Sedan dess har det hoppats oavbrutet. Så ofta det bara går. Gärna en stund efter middagen och gärna innan dagis med. Bara att släppa ut vilddjuren. Det verkar slitsamt på stackars Olle som gick upp och sov i sängen vid halv sju igårkväll utan att vi hängde med i svängarna. Nåväl, han behövde nog det då han sov till kl sju idag. Och så klart började de dagen med lite hoppning.

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan