2014-03-05

2014-03-05

Grattis vår älskade Olle!

Vår älskade Olle har fyllt 3 år igår! Hipp, hipp, hurra! 3-årskalaset blev av olika anledningar inställt i söndags och vi åkte istället till farmor och farfar och firade honom där. De hade fixat så fint med jättefin Blixten-tårta och present! Tyvärr vaknade han lite på fel sida efter eftermiddagsvilan, men efter ett tag kom han igång han med! Vi njöt av köpmat på kvällen och lyxade lite extra med tanke på den stora dagen! Olle blev rejält bortskämd med fina kläder, spel, pussel, en massa fordon, fotbollsskydd och strumpor. Då har vi inte haft det riktiga kalaset än. Vissa har det bra! Olle var hur nöjd som helst över sina presenter. Det kommer ett separat inlägg om vår fina 3-åring framöver.

Det var ett välbehövligt andningshål att få komma ut på landet och återhämta oss lite. Vi jobbade litegrann ute i friska luften och gjorde kasar av granris som skulle bort. Alla granar i skogen närmast bakom huset har fått stryka med och behövde tas om hand om. Ljust och luftigt blev det! Fint!

Lamningen är i fullgång den här tiden på året och det tittade ut några nya lamm medan vi var där. Vi var även med när en tacka adopterade ett lamm från en annan tacka. Hon hade tre st och det är i mesta laget för en tacka. Hon som glatt adopterade den lille förlorade tyvärr sitt enda lamm vid födseln. Trist, men det händer. Roligt att se!

Arvid börjar bli varm i kläderna och vill styra fyrhjulingen själv. Det fick han så klart (med pappas hjälp).

Eftersom livet verkligen rullar på enligt plan just nu (not) så blev vi alla genomförkylda framåt tisdagskvällen och idag har vi vuxna sprängande huvudvärk och ömma kroppar. Alvedon? Jo, men visst! Arvid har "bara" rinnande näsa idag och Olle hade 39,1 här på eftermiddagen. Så nu är vi åter tillbaka i vardagen efter vår miniutflykt och det är bara att bita i och ta nya tag!

Puss av farmor

En tacka som håller på att lamma

Födelsedagbarnet

Nyfött lamm

Killarna jobbar lite

Vår lilla 3-åring!

Pappa grovjobbar lite

En tur med fulingen hanns med

Blixten-tårta dagen till ära

Lite födelsedagsfika

Nöjda killen

Brorsan suktar lite


Sjukstuga hemma

Mer sjukstuga

2 kommentarer:

Söderkulla sa...

Hoppas ni snart kryar på Er.

Kramar från oss på Söderkulla

Maria sa...

Tack Diana! Hörde att ni inte slapp undan. Förlåt att vi kom och smittade ner er! Men vi är så tacksamma för att vi fick komma. Kramar M

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan