2013-10-28

2013-10-28

Arvid 5 år!

Vår älskade Arvid fyller 5 år idag! Så mycket som vi njutit av att ha dig i vår familj! Och tänk att vi fått göra det i 5 år nu. Vilken lyx! Du är världens snällaste storebror. Det är inte många som ger bort ett par av de nya småbilarna du fick i present till lillebror. Då menar jag ge, inte låna ut. Så snäll är det inte många som är. Du är heller inte som alla andra. Du är ju världens bästa Arvid!


Med tanke på att det är måndag och inga andra än vi är lediga blev det firande med familjen hemma. Vi började med att sjunga för Arvid på soffan. Det blev ingen sång på sängen då ingen av oss föräldrar orkar gå upp lika tidigt som våra barn nu när vi ställt om klockan. De följer inte vår klocka utan dess inre klocka. Den tar lite längre tid att ställa om. Bara att bita ihop för oss småbarnsföräldrar. Såg många irriterade kommentarer på FB igår. Ja, de tänkte inte på att underlätta för oss föräldrar direkt när de införde vintertid/sommartid. Var det pga kossorna? Who knows. Hur som, Arvid fick sig en ny sparkcykel med två hjul och småbilar av oss föräldrar. I helgen blev han fint uppvaktad med Lego byggsatser av faster och farmor och farfar. Så han bygger så det står härliga till här hemma.




På förmiddagen var vi ute och testade nya sparkcykeln och han blev väldigt stolt att det gick så bra så snabbt. Det gör ju sitt när vi föräldrar ivrigt påhejar honom och meddelar att det är en sparkcykel för stora barn. Olle ville så klart ha en han med och skulle prompt köra Arvids (han ger sig inte heller). Suck. Blir väl bråk varje gång vi ska utanför dörren nu. Får väl bli en sån i 3-årspresent nu... :) Han har en tendens att testa grejerna lite tidigare än sin bror.



På posten kom även fina paket och Arvid stod startklar i dörren och väntade in postbilen. Uppskattade pyssel från gammelmorfar och lillasyster fick fina bodys från Newbie av gammelfaster. Älskar den kollektionen! Tack alla för uppvaktningen av vår fina kille och vår lilla tjej!

Det var ju inte bara paketöppning idag utan även ett besök hos tandläkaren som var inplanerat. Det gick galant och Arvid fick 5 stjärnor av både oss föräldrar och av tandläkaren. Allt såg så fint ut. Tandläkaren var jättesnäll och lät honom provtrycka på knappar m.m. Och fastän Arvid bedyrade att Arvid inte dricker saft eller läsk på veckodagarna så gjorde vi ju just det ikväll. Saft och glass till kvällsfikat. Något gott måste man ju få när man fyller år!!! Arvid var en nöjd kille när han kröp till sängs ikväll. Sov sött älskade 5-åring!





1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Arvid på din 5-årsdag!
Tänk att du blivit så stor och duktig!
Det kommer presenter från oss lite senare.

Många kramar till dig
Mormor och Stefan

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan