2013-08-09

2013-08-09

Sommar i Sandviken

Jag och småkillarna åkte till sandviken allena. Håkan började jobba på torsdagen för att tima jobbet med sin beredskap på jobbet. Därmed körde jag upp och resan gick ju toppenbra som vanligt. Vad gjorde man innan iPads? Arvid vill kolla på sin hela resan oavsett hur lång resan är och Olle vill titta ca 10 min och sen frågar han efter napp och snuttis och vill sova. Sen sover han ett par timmar.

Vi åkte onsdag och kom hem söndag. Det var väldigt varma och härliga dagar. Vi träffade lille Oskar som ju även fyllt 2 år under sommaren. Stora killen! Vi badade på stranden och hemma. Det blev en massa fotboll på planen bakom mormor. Sparkcyklarna gick varma. Bara cykelvägar runt husen.  Bara att släppa lös ungarna (ja, även Olle) med sparkcyklarna och se dem åka varv, på varv, på varv. De kommer in ibland på drickpaus för att sedan fortsätta. Fantastiskt! Det var svårt att förstå vilken lyx detta är man själv växte upp. Vi var ut och åt middag. Vi spontanhälsade på lite hos vänner, men framförallt var det väldigt lugnt.

Jag hade redan börjat känna av i ryggen när vi kom dit. Det kändes som om det eskalerade just den dagen vi var på stranden. Så ingen mer beach på ett tag nu.

Allt som allt var det härligt att komma upp och hälsa på familjen och det var som vanligt full fart med alla kusinerna. Galet att vi ska fylla på med ytterligare ett busfrö. Galet blir galnare. Haha. Tack snälla mormor och Stefan för all god mat och fika ni styrde med. Guld värt för en sliten mamma. Kramar! ♥ Batterierna var nu laddade för jobbstart och vi åkte hem tidigt söndag för att hinna plocka och fixa och vara på tå inför måndagen.

Bästa? försöket att fånga 4 av kusinerna på samma bild

Annars var det mycket bus och ofokus. :)

Blev det lite bättre med en tablettask? För fokuserade kanske. :)

Puss och kram!

 Strandhäng

Oskar med pappa som badvakt

Fullt ös på Oskar

Killarna badar med morfar

Momo

2-åringen

Kusinerna är kaksugna

Fina sis med  fina Vilmer

Olle är i himmelen när han hittar Blixten hemma hos Stella

Soffmys på altanen som mest blir bus

På grekisk restaurant med morfar

Kusinbad. Tvagning av barn ala summerstyle

Sötnosen

Mammamys

Malte stortrivs i baljan

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan