2013-08-06

2013-08-06

Förrådsfix

Håkan och Uffe var så duktiga och fixade vårt förråd. Med fixa betyder att isolera det, sätta in ny takbelysning, installera element och ny fasadbelysing mot altanen. Golvet var lagt för flera år sedan. Vi hade förberett och plockat ut alla grejor så det var "bara" för dem att sätta igång efter deras stopp på Biltema och Byggmax för lite serious shopping. Jag och Diana var lite nervösa att de skulle fastna på Biltema och inte ta sig vidare, men det gick ju bra ändå. :)

Förebild

De slet som djur i värmen i två dagar. Håkan lade ungefär en dag till på det när han kom hem och drog i lite mer spik och isolerade runt dörren och satte dörrfoder och taklister. Tipptopp ska det vara! Och nu har vi ett toppenfint förråd som är riktigt svalt i värmen! Känns underbart! Och belysningen ovanför soffgruppen gjorde pricken över i. Den tänds med fjärrkontroll. På så sätt slapp vi dra en massa fula sladdar längs fasaden för att kunna tända med knapp innifrån.

Carport som blev byggport

Isolering av väggar 


Isolering av taket

Fint med taklist (syns knappt) och dörrfoder

Mycket nöjd Håkan efter att ha skruvat klart det sista

Mysbelysning ute 
(vid fototillfället rådde dock kaos i övrigt på altanen)

I och med att vi nu isolerat förrådet kan vi ha vagnar och tyger därute utan att de blir mögliga eller förstörda. Vätskor och målarfärger kan nu stå där utan att förfrysa. Inget pollen blåser heller in och skräpar ner överallt. Toppenbra ju! Tack killar för allt slit!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan