2012-12-23

2012-12-23

Och vi fortsätter..

..på bästa sätt. Vi avslutade gårdagen med att sova i tolv timmar. Vi sov hela familjen i samma rum. Det gick över förväntan fast Olle strulade en del. Arvid vaknade iaf inte. Vi skickade ner killarna klockan 07 och sov vidare till 9.45. Tror vi ligger efter X antal timmars sömn från hösten. Sedan långfrukost med äggmacka och pressad juice.

Dagen har sedan spenderats ute med allehanda aktiviteter. Vi har skottat snö på alla möjliga konstiga ställen. Snöslungan har varit uppe på fårhustaket och vänt. Håkan och Roger har skottat på taken. Uffe har skottat på solfångaren. Det är mycket snö!! Killarna har åkt en del fordon och så klart en del pulka och snowracer.

Efter en massa härlig friskluft blev jag liksom lite trött igen så knoppade in en timme till på soffan. Galet skönt. Har riktigt varvat ner nu. :) Ikväll laddar vi med en lite "lättare" middag med fisk inför morgondagens frossande. Gott ska det bli! Arvid och Olle går annars bananas på alla leksaker från när farbröderna var små. Så de är sysselsatta både inne och ute. Just nu kör de race runt runt på nedervåningen med farbror Roger. Skönt med hela familjen samlad. Alltid någon som aktiverar dem. Ingen brist på uppmärksamheten inte!

Brorsorna. Håkan får vara kort för en gångs skull.

Farbror Göran är hemma efter två år i Japan
 
Klara, färdiga, gå!

Taket skottas
 
Mera snö
 
19 st nya killar på gården. Får nog tjinga ett av de gråa skinnen om ett år. Så fina!
 
Olle och Figge har verkligen hittat varandra och Olle får köra bil på honom hur mycket han vill

Jag och Figge vilar lite på soffan
 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan