2009-01-29

2009-01-29

Sköna torsdagen

Har haft en härlig dag. Började med babycafé och det är skoj när man börjar lära känna lite folk. Gick dit tillsammans med Jennie från mammagruppen och sen kom Madeleine från rakt över gatan dit med sin Alexander också. Cafét avslutades dock lite kaosartat när Arvid bestämde sig för att lätta på trycket. Han hade sparat på sig under 2 dygn och det var hela vägen upp mot nacken. Lite gallskrik senare och en svettig mamma så fick han iaf rena kläder inne på den numera inte så välstädade toaletten på cafét. Vi avrundade med en promend. Vi mammor bytte telefonnummer inför kommande fikastunder. :)

Egentligen skulle det ju vara tapetdag idag, men vi lade ner och shoppade kläder istället i Täby centrum. Var ju trevligt det med.

Nu är äntligen Arvids bankkonto fixat på SBAB. Tog typ bara en månad att ordna med alla REK brev m.m. som behövdes. Är lite meckigt när man inte är myndig verkar det som. Nu är det på plats hur som helst.

Just nu håller vi på och lurar Arvid. Vi har lagt en uppvärmd vetekudde bredvid honom i soffan för att han ska tro att det är jag som ligger bredvid. Hihi. Han har i alla fall sovit i en kvart nu. Det är typ 10 min längre än vad han brukar. Vi håller tummarna.

Nu börjar vi sikta in oss på en mysig helg med besök både från pappa och Annika & G. Peter & Camilla bjuder på middag imorgon. Känns som om vi ligger några middagar efter dem just nu...

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan