2009-01-04

2009-01-04

Ett avslutat kapitel

Idag har vi spenderat en hel dag med att försöka shoppa till huset. Vi kom hem med två tavellister... Så bra gick det. Spanade in en fin matta till vardagsrummet iaf. Får se om vi slår till på den. Sitter och väntar på att Håkans barndomskompis Björn ska komma över tillsammans med hans flickvän Karin. Vi ska shoppa lite pizza. Mums! Har nog inte ätit det på ngn månad nu. Har visst öppnat en ny pizzeria på andra sidan rondellen här. Toppen om den går runt. Är bara ett par hundra meter dit. Hoppas att det öppnar ngn mack eller nåt också. Vore kanon att kunna shoppa lite mjölk runt hörnet.

Nu har Arvid sluta vara ledsen om kvällarna. Det är ett avslutat kapitel då han inte gjort det på en hel vecka. Han är jättegosig. Han kan vara lite lite ledsen några minuter när vi ska sova, men det räknas knappt. Så världens snällaste kille är tillbaka. :D

På tisdag ska vi hem till Johan och Johanna och deras nya lägenhet på Lidingö. När vi träffat dem så tror jag nästan alla vi brukar umgås med har träffat lillkillen. Det tog bara två månader... :) Jag har ett par kompisar från Sandviken som inte träffat honom, men får bli framöver.

Snart börjar Håkan jobba igen. Trist.. Nästa söndag är det visning på lägenheten också. Spännande!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan