2009-01-25

2009-01-25

En toppen Söderkullahelg

Arvid spanar in Figge
Arvid med fin pussmun i hemmagjord babysitter (bilbarnstolen med Dianas hjärta). Tycker budskapet stämmer bra. :)

Pappa med opererad näsa

Det var en underbart lugn och skön helg på Söderkulla. Diana och Uffe skämde bort oss med god mat och söta lamm. Det kom tre små lamm under tiden vi var där varav två fick hjälpas ut då de ville komma ut samtidigt.

Helgen ägnades åt att äta god mat, skogspromenad, lata timmar i soffan och en massa fikande. Arvid fick upp ögonen för alla djuren och spanade vilt efter hund och katter. De kommer att få det svettigt när han är på benen och jagar efter dem. :) På vägen hem införskaffade vi en ny lampa på mio och åkte en sväng förbi lägenheten. Får se till att flytta över alla blommor som är där. Vi hade dock inte plats i bilen den här gången då vi fïck en massa ved med oss hem.

Imorgon ska jag träffa Katrin från mammagruppen för en promenad. Hon bor på en gata i närheten. Hon har lilla Alexander som bara är 6 veckor. Den enda killen sen är det bara töser. Sen bär det av till BVC (igen).

1 kommentar:

Farmor sa...

Saknar Er alla tre redan, kanske mest Arvid, nä förresten, alla tre.
Roligt att få mysa med Arvid och se hur han utvecklas från förra gången vi sågs. Han börjar verkligen bli en stor och djurintresserad kille. Igår kväll kom det ytterligare 1 lamm, bara 1 lamm, förstörde vår lammstatistik som vi vill skall vara 2 lamm/tacka.
Må så gott till nästa gång vi ses eller hörs.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan