2013-05-01

2013-05-01

Valborg och 1:a maj

Valborg blev en lugn historia för oss. Vi åt en god middag hemma (medan det ösregnade ute). Vi njöt av god paj till efterrätt med lite otippade kombon mango och blåbär. Den var riktigt god! Tack för smörtillskottet grannen! Solen tittade fram senare på kvällen, men vi åkte aldrig iväg på någon majkase. Kanske nästa år, i år kändes Olle alldeles för skör för att dra med ut när det egentligen var läggdags. Kl 20 startade de kasen nere vid Gustavs Udde.

Första maj åkte vi till Norra Ängby och hälsa på fina Smiling Mom med familj. Vi hade ju inte sett deras nya fina hus och det var ju evigheter sedan jag träffade lille Allan som hunnit bli 9 månader nu. Tiden går så fort!

Vi bjöds på smaskig lunch med grillade köttfärsspett och andra mumsiga tillbehör. Vi blev inspirerade och kör samma koncept imorgon när vi får besök. Alltid lika trevligt med inspiration.

Tilla och killarna lekte och sprang runt. De lekte att stackars Allan var monstret (han hade ju en Tiger på tröjan). Han var så glad när han krypit ända fram till dem och då skrek alla och sprang iväg. Inte lätt att vara liten!! Tack för att vi fick komma. Supertrevligt. (väntar dock fortfarande på NY guiden :) )



Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan