2013-05-14

2013-05-14

Ground zero del 2 - Soho & shopping - NY dag 6

Vi var ju aldrig in på 9/11 memorial förra gången utan nöjde oss med att kika runt utanför. Det var så sjukt mkt folk då. Vi åkte dit i morse istället. Inga köer! Perfekt. Det var väldigt vackert. De har gjort två stora pooler. På samma ställe som wtc-tornen stod. Runt varje pool/vattenfall har man graverat in alla namnen på de nästan 3000 personerna som omkom. Idag var det sjukt kallt och vi hade inte tagit med jackorna. Därmed skippade vi High Line idag och shoppade istället. Vi var in på köpcentrumet Centrury 21 och hittade bl.a. lite underkläder och annat. Vi drog oss vidare upp till Soho (igen) och shoppade lite till. Det blev bl.a. ett par Conversisar till mig.

Vi börjar bli lite slitna av all sightseeing och gamla som vi är drog vi oss tillbaka till lägenheten redan kl 16.30! Nästan pinsamt tidigt. :) Vi slickade såren litegrann och begav oss till Stanton social för vår sista middag här i NY. Riktigt bra! Det var smårätter man delar. Vi åt bl.a. Red snapper taco, lammsouvlaki, dumplings i french union soup, miniburgare. Fina lokaler och god stämning! En fin sista kväll här på LES och NY. Tack för tipset tjejer!

Imorgon har vi förmiddagen som vi tänkte ägna åt High Line innan vi beger oss till Newark för hemresa till våra finingar hemma. Saknar dem massor, men måste erkänna att jag trodde att det skulle vara jobbigare att vara utan dem än det faktiskt varit. Skönt, men nu ska jag hem och kramas med dem.

Panoramavy över den norra poolen

Fick ett sånt här fint armband då vi donerade 10 dollar till minnescentret
Den södra poolen

Parken vid poolerna

Lite shopping

 

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan