2013-05-05

2013-05-05

Studsmatta check!

Vår lugna helg blev verkligen lugn. Vi åkte till Arninge under lördagen och shoppade en ny studsmatta på Trampolinspecialisten. Det blev bygge hela lördageftermiddag (nästa år går det nog lättare). Mitt in i bygget märkte vi att Arvid var borta. Blev lite kaotisk letning av honom runt om på gatan och vi hittade honom ingenstans. Läskig känsla. Tillslut hittade vi honom i en av kartongerna som studsmattan kom i, ca 2 m från oss. Verkade lite omtöcknad (hade han sovit i den?). Det blev hoppning hela kvällen sen. Mycket poppis. Idag söndag fortsatte hoppandet. Annika och Alfred gjorde oss sällskap från förmiddagen. Gigi anslöt till lunch efter han sprungit sina 3 mil (!). 

Vi grillade libanesiska köttfärsspett, korv och hade tillbehör med sallader, bulgur, halloumi, bröd och vitlökssås. Blev riktigt bra. Alla kusinera härjade runt i trädgården, men det var en blåsig dag idag så det var skönast att sitta vid bordet mot huset och njuta av solen.

Vi får följa Gigi på Marathon i juni. Vore mysigt att åka in hela familjen på lite löparjippo. Sist jag såg Marathon var jag gravid med Arvid och följde Annika runt om i Stockholm. Sprang bl.a. över Rålis för att hinna se henne på båda sidor. Haha. Två barn senare och i samma sits som då (med mage), så kommer jag nog inte göra om det. Vi kanske nöjer oss med att stationera oss i Rålis och picknicka lite och försöka snappa upp Gigi iaf en gång (två ggr om vi stannar kvar riktigt länge). Vi kan ju hoppas att det är bättre väder än förra året med 5 grader och regn underifrån.


Glad Arvid på en halvfärdig studsmatta (skyddsnätet återstod)

Arvid i sin nya fotbollströja (riktigt fin trots det billiga priset på H&M nu)

Glad Olle

Gott med bulle!

Gott med piggelin!

Gofika

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan