2012-11-11

2012-11-11

Huset fullt

Lördagen har spenderats med kalas för vår 4-åring. Kl 11 stormade 10 st 4-åringar in tillsammans med några föräldrar och ett par syskon. Fullt hus! Tyvärr så fick vi vuxna utelämna våra vänner och deras barn i år. De som kom var Arvids kompisar från dagis, mammagruppskomis, grannkompisarna på gatan och kusin Viktor. Vi mäktade inte med fler kalas än 3 i år. :)

Arvid blev först lite blyg och hoppade ner bakom soffan. När han väl kommit igång med presentöppnande blev han varmare i kläderna och sen gick det jättebra. Barnen åt korv med bröd och vi vuxna mumsade gott surdegsbröd från Vallentuna Stenugnsbageri. Supergott! Speciellt det med ost- och olivsmak. Sen blev det fri lek. Det känns lite tidigt med att försöka styra upp lekar med barnen. Kanske när de är 5 år, dvs nästa år. Alla hade skoj och alla de nya fordonen Arvid fick testades. Han fick även fina Playmobil set, smålego och spel. Jättefina presenter verkligen! Sen blev det glass och bullfika. Vi föräldrar fick även nöjet äta en supergod princesstårta från samma bageri. Det var även trevligt att träffa några föräldrar till dagisbarnen, som man annars inte hinner prata så mycket med. Vi avrundade kalaset med fiskdamm (jag kan varmt rekommendera butiken Party land (som även finns online)). Stötte på den i Skövde och det var ju bra tajming ett par dagar innan kalaset... Det var tur att kalaset slutade tidigt så att jag hann iväg till gymmet efter allt fika. :) Kusin Viktor och morbror stannade och lekte under eftermiddagen efter kalaset.

Arvid är supernöjd med sitt kalas och sa flera ggr att det var jätteroligt. Det är alltid roligt att höra när man ansträngt sig lite extra. Lugnet lade sig över Musseronvägen och familjen njöt av hemköpt mat lek och när barnen lagt sig avrundade vi kvällen med några avsnitt SoA (Sons of Anarchy). Grymt skön lördag!

Paketöppning

Korvkalas

Arvid och tjejerna

Blåser ljusen

Olle väntar på fiskdammen

Arvid var så klart först ut

Present från kusin och morfar

Killarna mumsar av fiskdammen

2 kommentarer:

Lisa sa...

Vilket mysigt kalas!
Tror minsann jag ser Stellas gamla dagiskompis J i gul klänning?!

Maria sa...

Ja, det var verkligen myspys. Visst är det J! Sjukt liten värld vi lever i. :)

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan