2012-10-22

2012-10-22

Trebarnsföräldrar för en dag

Lillkussen gjorde oss sällskap hela dagen i lördags. Tror inte det finns en snällare bebis faktiskt. Han var glad hela dagen och till och med när han skulle somna och när han vaknade. Han satt stilla och lekte med leksaker hela tiden när han var vaken. Galet. Det är så tydligt när man har en annan liten krabat här hemma att jämföra med. En lite mer aktiv variant fast samtidigt så himla gosig. :)

Alfreds föräldrar var och förlustade sig med brunch och spa. När de välmående förldrarna kom tillbaka så bjöd vi på en klassiker här i huset. Potatisgratäng och söderkullabiff samt Söderkullaentrecote. Ja, det var köttfrossa. :) Vi blev även fint uppvaktade med härliga macarons från Ladurée för vår strålande insats som trebarnsföräldrar. Varje tugga var en njutning. Lyxigt. Det blev en heldag hemma, men vilket trevligt sällskap vi hade!!!

Olle var nog lite avundsjuk på lillAlfred och försökte till en början gå över stock och sten för att ta hans leksaker. Men som tur var lugnade det ner sig och vände sedan till att Olle gav Alfred ALLA sina leksaker. Hihi. Alfred åt all mat jag gav honom (vad annars?). Sängen gick varm. Alfred sov och sen sov Olle och sen sov Alfred. De bytte av varandra hela dagen. Lite hann de dock leka där emellan.

Så det var ju toppenmysigt. Killarna trivdes också med en till liten kille här hemma. Så vi vill gärna ha lilleman här fler gånger!





Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan