2012-10-15

2012-10-15

En lördag i min smak

Egentligen skulle vi ha åkt till Söderkulla i lördags för att hälsa på killarnas farbror, som äntligen kommit hem efter två år i Japan. Tänk, han har inte ens hunnit träffa "lilla" Olle än. Farfar har även fyllt år. Tyvärr så blev det lite sjukdomar så vi fick vänta med det till en annan gång.

Vi var dock i startgroparna relativt tidigt i lördags, så då passade vi istället på att åka på lekland. Vi har inte varit iväg på det allihopa tidigare. Det är svårt att få till när Olle ska äta och sova helst innan tolv för att han ska orka få i sig maten. Leklanden öppnar ju inte förrän vid 10. Men vi körde på det ändå. Den här gången testade vi Lekiz i Åkersberga. Vilket ös det blev! Killarna var helvilda. Jag och Håkan hann knappt med dem. Det klättrades, åktes, sprangs och hoppades i två timmar innan vi var helt färdiga och packade in oss i bilen och åkte hem. Så roligt var det!! Med lite vilja lyckades vi hålla Olle vaken hem för att få lunch. ALLA var helt färdiga och det var inte bara Olle som tog en powernap. Jag knoppade in på soffan i 1 1/2 timme. :)

Sen åkte vi på familjeshopping på ICA (det är faktiskt mysigt tro det eller ej) och vi passade på att uppgradera Arvids garderob på H&M med ett antal nya jeans, pyjamas och vintermössa. Det har gått hål på i stort sett alla hans byxor och trots mormors lagningsinsatser när hon var barnvakt, så har det nu börjat gå hål vid sidan av alla lappar. Det fungerar ju inte att skicka barnen till förskolan med trasiga kläder... Kvällen avnjöts med sjömansbiff (som puttrade på spisen medan vi var på ICA. Vuxenpoäng på den!) och filmkväll med räkfrossa och vin. Supermysigt!





Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan