2012-10-28

2012-10-28

Grattis Arvid!!

Vår allra underbaraste Arvid fyller 4 år idag!! Vi är världens lyckligaste som har ett sådant fint litet charmtroll i vår familj! Charmtrollet är självständig, lite envis (med att få sin vilja igenom), genomsnäll, lite försiktig, världens bästa storebror, busig och pussig. Jag sitter på Arlanda och väntar på mina fina killar! Längtar så efter en helg borta från dem..

Men det här inlägget handlar ju om den viktigaste och finaste personen - Arvid! Han som idag blivit en sån stor kille. Så stor att han ska börja på storbarnsavdelningen efter Thailand. Han blir en Tiger-kille istället för en Nasse-kille. :)

Vi får träna lite mer på att klä på sig själv tills dess då vår stora kille är lite bekväm av sig och gärna vill ha hjälp. På Tiger får man klä sig själv. Lite utmanande ska det vara att växa och bli stor! Vi föräldrar får nog även sluta att göra det lätt för oss och inte hjälpa till så mycket. Han tycker själv att han borde lära sig, men vill aldrig träna. Det går inte riktigt ihop! :) Sötisen! Arvid tycker själv att han är JÄTTESTOR och gillar att ställa sig på vågen och se att han nu väger 17 kg och inte längre 16!

Arvid önskar sig bara en blå bil i present. Han har säkert redan 10 blåa småbilar, men är visst i behov av en till!! :) vi har köpt en jordglob som blir till en stjärnhimmel om nätterna (sen får vi se om det verkligen fungerar rent praktiskt), ett briotåg som kör själv (på batteri) och ett lära-sig-räkna spel. Jag hade egentligen ngn större present såsom en cykel en med stödhjul i åtanke men han får en i vår istället då han kan använda den.

Han är väldigt förväntansfull över att alla ska komma och ge honom presenter när han ligger och sover. Tyvärr missade jag ju hans födelsedagsmorgon, men Håkan och Olle fixade det där med fin hjälp från farmor och farfar (de har varit på Söderkulla i helgen då jag varit borta och konferensat mig i Katalonien). Stort grattis till vår underbaraste Arvid! Vi älskar dig!

Ska bli mysigt att få träffa er om bara några minuter!! Underbart!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättestort grattis till hjärtegullet Arvid på din 4- årsdag!
Många kramar från Mormor och Stefan

Claudia sa...

Grattis grattis Arvid på 4-års dagen.
Kramar Roger & Claudia

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan