2012-03-04

2012-03-04

Olle 1 år!

Vår älskade kille fyller år idag! Just nu sover han sött i vagnen vid poolen på hotell Tropicana. Han har en toppen födelsedag med familjen. Han fick en liten present medtagen från sverige och sång på sängen i morse. Sin egen monsterbil! Gissa om storebror skickar avundsjuka blickar mot den. Kalas får det bli när vi kommer hem. Kanske blir det lite tårta vid poolen idag.

Vi njuter av att Olle är en sån livfull och härlig kille. Han får alla och skratta och le under sina bravader. Vi älskar honom för den han är och han kommer att gå långt i livet om han fortsätter och utforska världen som han gör nu. Inget går honom obemärkt förbi. Han knatar runt på sitt rulltiga sätt med ett leende på läpparna. Han gillar inte att sitta still och vi har inte sett honom sitta ner och leka mer än 5 min mer än en handfull ggr. Det gör vår vardag livfull och händelserik. Lite hoppas vi på att han tar det lite lugnare framöver för vi föräldrar kan behöva återhämta sig lite efterr detta första snabba år (snabbt på flera sätt). Vi älskar dig vår fina Olle! Tack för att du kommit till vår familj.

Olle vet en massa saker. Såsom att bestick ska användas på tallrikar och att bollar ska sparkas och kastas. Han förstår en massa som när vi säger sparka, kasta och hämta. Han har börjat klättra på sakeer och fiskar alltid med fötterrna och ser om han kan ställa dem på ngt för att nå högre. Han kan göra tvåfotsdribblingar med boll ett år gammal. En liten Messi kanske?! Han är som en liten tornado i sängen innan han somnar. Han rullar fram och tillbaka och oftast slutar det med att han ligger halvt på mig eller håkan när han knoppar in. Igår låg han med huvudet på min hals när han tillslut blev stilla. Han älskar att busa med storebror och har börjat försöka brottas lite med honom. Han ha förstått när storebror vill ge honom ett tjuvnyp och har börjat passa sig lite efter han har tagit brorsans bilar. Han är förståndig vår lilla Som Pong.

 

 

4 kommentarer:

Roger sa...

Grattis grattis på 1 års dagen Olle önskar farbor Roger och Claudia:)

Anonym sa...

Stort grattis till Olle från oss i Solna

Annika sa...

Grattis sötaste Olle! Vi har presenter som väntar på dig när du kommer hem!! kramar från familjen Wacker

Söderkulla sa...

Grattiskramar från farmor och farfar.

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan