2012-03-12

2012-03-12

Hemreseångest

Det börjar dra ihop sig mot hemresa. Ångest värre över det. Imorgon ( läs tisdag) är sista stranddagen. På onsdag flyger vi till bangkok och på torsdag bär det iväg hela vägen hem. Så nu njuter vi allt vi kan av allt! Maten, solen , stranden, poolen, familjen. Allt! vi har det underbart och vi börjar rikta blickarna mot att boka nästa resa. Vi får se vad mitt jobb tycker om det. Med håkans är det visst aldrig några problem.

De senaste dagarna har vi gjort som vi brukar dvs halva dagen strand och halva dagen pool och lunch där emellan. Jobbigt liv va!? Olle har peppar, peppar varit lite lugnare vid matbordet ett par dagar och det njuter vi av. Han kanske börjar uppskatta det sociala vid matbordet. Vi ska försöka shoppa lite ngn kväll. Vi har inte köpt en pryl än så länge. Lite less på slit och släng grejerna här nere. nu ses vi snart alla där hemma! Längesen sist nu.

 

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Välkomna hem ska ni vara efter denna långa lata trip! Solen skiner i alla fall i Sverige idag! Jag hoppas, att flygresan hem går bra!
Kram
Mormor

Maria sa...

Tack snälla! Ska bli lite skönt också att komma hem till alla sina grejor. Flygresan blir nog en pers men det är bara att bita ihop. Många kramar!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan