2011-07-22

2011-07-22

Ulriksdals slott & vinträff

Fredagen lovade åska, men som vanligt hade de SÅ fel på väderprognosen. Vi ska sluta kolla dem här hemma har vi lovat oss själva. Istället var det varmaste dagen på hela sommaren och inget regn. Vi promenerade vid Ulriksdals slott och hade med oss picknick. Vi kikade även på lite träd till vår trädgård vid trädgårdsförsäljningen. Vi fick för oss att vi tappat ännu en snuttis så vi gick nog omedvetet och kikade efter den istället för vi hittade inga träd. Snuttisen visade sig vänta på oss hemma bredvid pottan. Det var kokhett, men ändå en skön familjedag. Vi tog många pausar pga värmen och jag tror att Arvid tyckte det var en helt ok dag. Han sken upp när vi sa att vi skulle åka till slottet. Han trodde väl att det skulle likna Kalmar slott lite mer. Om han blev besviken förtäljer inte historien, men han bemödade sig inte går ur vagnen när vi gick förbi slottet.

Jag och småkillarna shoppade en ny snuttis till Olle medan Håkan shoppade mat i Häggvik för på kvällen fick vi besök av grannarna. Vi satt ute till sent och Arvid kunde till och med vara naken. Det var riktigt tropiskt! Vår brandman till granne ska visst vara huvudperson i tv4+- serien "112 på liv och död" som börjar i aug (kanalen ska visst byta namn till Sjuan). Så håll utkik! Det var en riktigt trevlig kväll. Det är inte ofta man går och lägger sig lite smålullig numera.

Hungriga killar
Lunchpaus bland Rappnes blommor
Fotbollspaus vid trädgårdarna
Kaffepaus med fin utsikt mot slottet
Olle tar sig ett smakprov av storebror
En sällskapssjuk kille somnade tillslut ute med oss i soffan

2 kommentarer:

Kusin Sara sa...

Hej!
Kul att kika in på din blogg nu och då och se hur dina fina killar växer och utvecklas! Så lustigt, jag var ledig igår och låg och solade på baksidan av Ulriksdalsslott större delen av dagen!=) Får ta och bestämma en fikaträff där eller någon annanstans i solen någon dag. Vi bor ju bara 10 min därifrån. Ha en trevlig sommar! Kramar

Maria sa...

Hej kusin! Hehe. Ja det var verkligen ett sammanträffande. Det måste vi göra. Jag har tänkt samma tanke flera ggr den här sommaren kan jag meddela. Nu är vi hemma framöver så vi kan väl boka upp ngt. Vi kan höras på facebook. Kram!

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan