2011-07-11

2011-07-11

Hos Lisa & Magnus i Kolmården

Tidigt på lördag morgon packade vi ihop sista hemma och åkte till kära Lisa med familj i Kolmården. Olle sov hela vägen och trots att vi hade GPS lyckades vi köra in till Norrköping och vända innan vi hittade rätt. Det blir alltid fel när vi kör dit då GPSen föreslår en massa konstiga vägar och vi försöker hitta rätt på egen hand.

Det är så mysigt varje gång vi är där. Lisa och hennes härliga familj får en att känna sig härligt mottagen. Det är en riktig familjeidyll där i Sandviken(!) i Kolmården och man får ångest varje gång när man tänker på det hektiska livet i Stockholm. Här har man badplatsen och havet ett stenkast bort, en camping med massor av aktiviteter, båtplatsen, den härliga restaurangen vid vattnet och ändå bara 15 min till Norrköping city. Ett hus med utsikt över havet med pool får man för 4 miljoner. I stockholm pratar vi det dubbla eller tredubbla. Man blir lite sugen när man hör att det ska gå att åka tåg från Kolmården till Stockholm c på 45 min. Det tar det för oss idag att åka från Vallentuna i stort sett. Man kan drömma om ett hus vid havet iaf!

Vi hade en underbar lördag med lunch och mys hemma. Sedan var vi till badplatsen och lekparken innan vi gick hem för en underbar middag med grillad lax. Arvid var som en fisk i vattnet och tog sig lite vatten över huvudet genom att hoppa i havet när inte pappa var med och tog emot. Det gick dock bra och han blev knappt ledsen trots huvudet före ner i havet. Olle blev väl omhändertagen av Ellie som ville kramas och hålla honom mest hela tiden. Vi är väldigt avundsjuka på deras bränna från Turkietresan. Kanske lyckas vi skrapa ihop till en sån innan sommaren är över. Söndagen spenderade vi med promenad till båthamnen för att kika på deras båt och en underbart god lunch på deras familjs restauarang Sjöstugan innan vi begav oss vidare till Kalmar. Ellie och Collin har blivit så stora och de är sockersöta båda två. Vi ser redan fram emot nästa gång vi ses. hoppas det inte blir ett helt år till nästa gång. Men jag och Lisa har iaf en tjejhelg i Stockholm inbokad i Okt med alla andra Örebrotjejer. Då blir det party!

Bad från bryggan i Bråviken
Favorit i repris från förra året
Fin utsikt över båthamnen
Hela ligan samlad
Killarna spanar på båtar
Ellie myser med Olle
Härlig middag på baksidan
Mys i soffan
Fina Lisa
Tjejerna
Försök till familjebild
Arvid ville kasta sten istället
Far och son

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan