2011-07-11

2011-07-11

Ölands djurpark

Nu är vi på Dunö utanför Kalmar! Ett väldigt fint område. En riktig idyll. Vi har det toppen och bor i en fin nyrenoverad stuga på en villatomt. De som bor här i huset har visst lite för mycket pengar så spenderar dem på en Porsche, Hummer, vattenskoter, hus med egen strandtomt m.m.

Då den första dagen var lite grå tänkte vi att det passade bra för en dag på djurparken. Och vad rätt vi hade! Det var inte alls så mycket folk och det var precis lagom varmt hela dagen. Parken var helt kanon för även små killar (de under 1 meter). Det var både vattenland med barnpool och karuseller i massor även för de små. Jag tror att det var Arvids bästa dag i livet så här långt. Han var helt stållig och skulle åka både minibergochdalbanan, bilbanan, vuxenkaruseller och sagotåget m.m. hur många gånger som helst. Vi tog en paus för ett dopp i poolen. Det enda som drog ned det hela var den dyra och mediokra maten inne på parken. Det var ganska dyrt inträde, men allt var inkluderat i priset väl inne och kändes värt det efter vi varit där. Det var en fantastisk familjedag och Arvid somnade från entrén till bilen. Jag antar att det betyder att parken fick ett mycket högt betyg. Olle är numera världens snällaste bebis. Om möjligt snällare än vad Arvid var. Vi hoppas det håller i sig. Han gillade också parken och satt i vagnen och tittade på alla aktiviteter.

Vi var inte till det fantastiska piratvattenlandet då det såg väldigt avancerat ut, men hur läckert som helst! Jag och Håkan önskade nästan att vi kunde provat det. Men får bli till att återvända när killarna är större. Vi var lite inne på att göra två dagar, men vi valde tillsist att spendera våra dagar med annat nu när vi inte varit i dessa delar av landet så mycket tidigare. Imorgon väntar ju nya äventyr! Kvällen spenderades med middag och gott vin hemma i stugan. Arvid är så duktig och sover hela nätterna i eget rum här i stugan utan att vara det minsta rädd.

Flamingosarna var en höjdare
Pusskalas med kameler i bakgrunden
Tigertåget runt parken
Taxin in i sagolandet
Berg- och dalbanan
Och så klart radiobilarna
Favoritkarusellen. Det blev väl ca 15 ggr
Ett dopp i poolen
Mamma och Olle tittar på
Bilkarusellen igen
På vägen till bilen

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan