2011-07-15

2011-07-15

Kalmar slott & Kalmar stad

Så var det fredag redan! Dagarna springer iväg snabbt när man har roligt. Det har gått så lätt att ha de båda killarna med. Olle är ju hur nöjd som helst hela tiden nu när han äntligen är mätt. Arvid är snäll, men har blivit lite mycket nejsägare på sistone. Han har liksom Nej inprogrammerat och utgår alltid från att Nej är rätt svar på frågan. Sedan tänker han efter och kanske ändrar sig om frågan innebär något tillräckligt bra. Som t.ex. när han säger nej först till frågan om han vill ha gröt som är den mat om någon som nästan alltid går ner.

Vi öppnade upp med att åka till Kalmar slott. Det får man ju inte missa när man är i Kalmar. De hade gjort det riktigt bra för barnen med en massa skattjakter, utklädning till prinsar och prinsessor, sagostund i grottan, rundvandring med prinsessan, utmana svart riddaren, kasta boll på slottsråttorna etc. Arvid var snäppet för liten, men tyckte det ändå var jättespännande att gå in i alla gångar och öppna alla dörrar. Ett plus för att de installerat hiss så att även vi med vagn kunde kika på övervåningen.

Under eftermiddagen gick vi runt i Kalmar stad och lunchade och kikade runt lite. Det var dock väldigt blåsigt och när vi skulle ta fina foton på slottet under eftermiddagen var det knappt man kunde står upprätt. Sedan åkte vi och handlade för på kvällen fick vi finbesök av Annika och G som ville göra det mesta av helgerna nu under sommaren och åkte hela vägen för att göra oss sällskap sista helgen. Det gillar vi!

Utiskt över vallgraven
På väg in på slottsgården
Arvid fick åka på den lilla hästen
Inne på slottet

Ruskväder, men med fint slott

Finbesök!!

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan