2009-03-08

2009-03-08

Söndagkväll igen

Som vanligt var helgen för kort igen. Söndagsmiddagen puttrar på spisen. Risotto på menyn. Tror det är första gången vi gör det hemma. Blir spännande.

I fredags var vi till IKEA och shoppade. Gick ganska bra tycker jag. Men var helt slut när vi åkte hem. Behövde slicka såren ngn timme innan vi åkte hem till bror och Camilla. Håkan var på jobbfest. Killen skötte sig utmärkt så vi hann spela en hel omgång Bismarck innan han vaknade. Lyxigt. Lets dance rullade i bakgrunden. I am a sucker för Lets Dance.

Killarna (Håkan, Gert, Johan m.fl) hade grabbkväll i lördags så då passade vi tjejer på att ha tjejkväll med kidsen. Var helt galet till att börja med och vi typ demolerade hela Johan och Johannas lägenhet innan alla kommit i säng. Sen festade vi loss med pizza och glass. En till bebis var där, Philip. Han föddes några veckor innan Arvid, men var klart mycket mer kille än Arvid som framstod som värsta bebisen i jämförelse. :) På kortet njuter de av varandras sällskap!

Philip & Arvid
I fredags damp det ner en inbjudan till bröllop i slutet av juni! Kusin Sofia gifter sig. Låter jättetrevligt. Så nu håller vi på och planerar för hur man tar sig upp till Umeå med bebis på smidigast sätt. Och hur gör man med liten bebis på sen fest? Hmm, tåls att tänkas på...

2 kommentarer:

johanna sa...

Tack för igår! Var supermysigt att ni kom :) Arvid är så go! Hoppas ni kom hem ordentligt. Kram och ses snart igen hoppas jag!

Farmor sa...

Bebis på fest!? Låt oss ta hand om Arvid istället.

Kram
Farmor och farfar

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan