2009-03-29

2009-03-29

Myshelg

Hmm. Det är så mycket att uppdatera när det gått ett par dagar mellan bloggandet. I torsdags var Roger & Claudia här. Lillkillen var på strålande humör fastän han fick spruta på morgonen. Ingen feber eller nåt. De fina plåstren på vardera lår var enda spåret efter dem.

I fredags var det S**t väder igen. Suck. Hade planerat ngn mysig promenad, men nöjde mig med en tur till ICA. På kvällen var vi hem till Björn och Karin på Östgötagatan på söder. Schysst vindsvåning hade de! Man blir avundsjuk men ändå inte. Jag är nog för bekväm och för praktisk för att bo som dem. Tänker på att man inte kan bo så med barn då det inte fanns hiss sista biten och den lilla hiss som fanns kom jag och Håkan knappt in i tillsammans med barnstolen samt att släpa ICA kassen genom stan. Men som sagt jäkligt nice och mycket trevlig middag. Lillkillen skötte sig exceptionellt bra som vanligt.

I lördags kom Catrine på eftermiddagen. Hon hade varit på jobbfest med Accenture ute i Gustavsberg. Felix Herngren och Teddybears Sthlm stod för uppträdandet. Vissa har det bra! Vår underhållning till henne blev hembakad pizza, Robinson och Sverige-Portugal. Antagligen inte lika bra då hon somnade innan matchen. Inte lätt att hålla sig vaken när man är gravid... ;) Bror & Camilla höll sig vakna iaf! Mycket mysig lördagkväll med familjen.

Idag vankas fika med grannarna. Ska bli skoj att äntligen få kika runt inne i deras hus om man ser till den minst sagt ombonade fasaden! I veckan blir det babycafé, mammagruppsfika, lunch med kollega/kompis och lägenhetsförsäljning (hur kan man bli så uppboka som hemmafru?).
Farbror Roger & Arvid

Claudia, Roger, Arvid & Håkan

Camilla - Bebis på gång om en vecka!

Moster (Bebis på gång nr 2!) & Arvid

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan