2008-10-31

2008-10-31

Nu börjar livet hemma

Nu har lille killen fått komma hem till sitt nya hem. Kändes lite turbulent att komma hem och veta helt själv hur man ska göra för att göra honom till lags. Än så länge har det varit lätt då mat är det enda han blir lite ledsen över än så länge. Vi har det lite lite kämpigt med amningen, men han börjar lära sig nu och håller oss vaken hela nätterna då det verkar vara då han vill äta. Vi passar på och vilar så mycket vi kan på dagarna när han sover. Man är lite trött men så otroligt lycklig. Han är så söt så det gör ont i bröstet.

Idag har vi varit inne i stan med lillen till Barnmorskorna Västermalm och gjort PKU testet. Det gick jättebra och han grät inte ens. Han har bara gått ner ett hekto vilket var lite och är inte alls gul i huden. Han är helt enkelt perfekt. :)

Vi stannade kvar i två och en halv natt på BB stockholm. Det var toppen där och de tog hand om oss på allra bästa sätt. Tack till alla som jobbade dagarna vi var där. Speciellt tack till vår barnmorska Emma och till Malin som hjälpte oss med bl.a. amningen. Det kändes tryggt hela tiden.

Vi har inte hunnit tagit så många bilder hemma än, men här kommer några från BB.

Mina killar!

Vilar lite på pappa.

Tror han har ärvt näsan av sin far i alla fall. :)

Inga kommentarer:

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan