2008-10-07

2008-10-07

Goda grannar

Idag är vår familj lite trötter. Vi kom hem lite senare än vanligt igår. Var i Nacka hemma hos familjen Robertsson. Milton och Johanna var där också. Tack Maja och Robban för den goda middagen!

Idag var det slutbesiktning av huset. De hade åtgärdat det mesta, men ska fortfarande fixa lite på väggen i trappen samt på trappräcket. Vi träffade grannarna, Tobbe i huset rakt över gatan och Anders (brandmannen) till vänster om oss. De verkar jättetrevliga båda två. Tobbe flyttade in för några veckor sedan och höll redan på med husliga saker som att klippa gräset (snacka om att vi kommer att ligga i lä där). Anders skulle ta med sig alla brandmännen från stationen och flytta in på torsdag. Området verkar vara belägrat av Solnabor då de flesta som redan flyttat in kommer därifrån. Antar att Håkan kommer att ha några duster med AIKare framöver. :)

Vi var en sväng till Bauhaus och Ikea för att komplettera lite grejer inför flytten. Nu är ngn extra lampa, papp till skydd för golvet vid flytten och lite annat smått och gott inhandlat. Nyckeln hämtar vi på torsdag samtidigt som vi skriver på huslånen (håll alla era tummar för att räntorna inte höjs ytterligare innan dess). Nu ska vi lägga oss här. Måste sova ikapp missade timmar.

1 kommentar:

johanna sa...

Lycka till med flytten i helgen! Kram Johanna

Min senaste träning

Följ oss med Bloglovin

Follow on Bloglovin

Sidvisningar förra veckan